Tara & Pekkas insiktskort

Syftet med insiktskorten är att sprida glädje och att så frön. Korten kan bland annat användas som gratulationskort eller vykort och vara en tröst på vägen, en puff i ny riktning eller ge en stund till eftertanke.

”Ju mer du ger desto mer får du tillbaka”

Ge bort en uppskattad present!

Har du ett favorit insiktskort? Rama in det i en av våra fina träramar med riktigt glas och ge bort till en kär vän.
Ramarna finns i 6 härligt glada färger.

Låt även barnen upptäcka Tara & Pekka som kan hittas i våra barnböcker med sina lustfyllda äventyr.

Du är en gåva från stjärnorna

I den första boken med figurerna Tara och Pekka ”Du är en gåva från stjärnorna” berättar de om hur barn blir till i universum. Figurerna tydliggör det på ett enkelt sätt. De lär också barnen att vara stolta över sig själva och sitt ursprung.

Du är en gåva från stjärnorna

berättar om när vännerna en tidig morgon blir invaderade av sockertroll. Sockertrollen stökar till och kyler ner, vilket gör att kaos bryter ut hemma hos Tara och Pekka och deras vänner. Tara och Pekka bor nämligen i kroppen. Berättelsen kan locka barnen att själva undersöka mat och dryck där sockertroll gömmer sig. Boken är skriven med humor och fantasi i sagans form.

Tara & Pekka i mörker

Flickan, som Tara och Pekka och deras vänner bor inuti, sitter hela tiden inomhus framför en maskin som låter ”pip, doing, ding”. Vännerna ställer till med en skramlande orkester och ropar till flickan att gå ut. Till slut springer hon iväg och leker med sina vänner. Budskapet i boken är att det är viktigt att vara ute och röra på sig och träffa sina kompisar.